Visser haalt “porseleinen pop” uit de oceaan: Hoort geluid en beseft dat het leeft

Posted on

Het was pas enkele uren later dat de kampeerverantwoordelijke Jessica wakker maakte met het nieuws. Malachi was drijvend teruggevonden in de oceaan.

Guss Hutt, een lokale visser, was gaan vissen met zijn bootje toen hij plots een “porseleinen pop” opmerkte, wat later natuurlijk de kleine Malachi bleek te zijn.

“Ik dacht dat het een pop was”

Hij vertelde aan de New Zealand Herald: “Toen ik hem zag drijven dacht ik dat het gewoon een pop was. Dus ik probeerde hem te grijpen met mijn arm, en zelfs toen dacht ik nog steeds dat het een pop was.”

“Zijn gezicht leek wel porselein met zijn korte haar, maar toen maakte hij plots geluid en dacht ik, ‘Oh nee, dit jongetje leeft.’”

Gus haalde Malachi uit het water en voer naar het strand. Hoewel Malachi al enkele uren in het water lag, was hij ongedeerd. Guss Hutt zorgde voor de kleine peuter terwijl zijn vrouw zijn ouders probeerde te vinden.

Op het eerste zicht vroeg ze zich af wiens kind het was.

Maar gelukkig was er slechts 1 kindje aanwezig op de kampeerplaats, dus konden mensen hen onmiddellijk leiden tot de tent van Jessica en Josh. De ouders waren volledig in het ongewisse van de verdwijning van hun zoontje. Ze wisten zelfs niet dat hij bijna was verdronken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *