5 redenen waarom onze manier van opvoeden momenteel in crisis is

Posted on

Jenner noemt dit ´het dorp´. Iedereen nam verantwoordelijkheid voor de kinderen om hen heen en zorgde dat kinderen verzorgd werden en zich goed gedroegen.

Vandaag de dag is het als leraar of buschauffeur haast onmogelijk iemand anders kind constructief te bekritiseren. De reden? De meeste ouders worden boos op iedereen die iets negatiefs over hun kind durft te zeggen, zelfs als het de leraar is.

Emma´s advies is dat we andere ouders moeten toejuichen als ze niet inbinden voor de voorwaarden van andere kinderen. En we moeten luisteren naar de kritiek van de leraren voordat we uit de klas stormen. We moeten losser worden en niet zo gevoelig, zegt Emma.

4.        We zoeken altijd naar de makkelijkste weg

Kinderen vandaag de dag hebben toegang tot smartphones, iPads, televisies en andere apparaten, wat het makkelijker maakt voor ons ouders. Maar het is te makkelijk voor kinderen en ouders om ervoor te zorgen dat ze continu worden vermaakt, zegt Emma.

Natuurlijk kunnen gadgets situaties makkelijker maken. Maar het probleem is dat kinderen daardoor ongeduldig worden en ze niet kunnen omgaan met lang verveeld te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *