17-jarige staat bekend als ’s werelds meest harige meisje’: nu heeft ze het allemaal afgeschoren nadat ze een vriendje kreeg

Posted on

Alle mensen hebben waarde, ongeacht hun uiterlijk. Hetzelfde geldt voor Supatra ‘Natty’ Sasuphan, uit Bangkok.

De 17-jarige lijdt aan de zogenaamde “weerwolfziekte.”

Gelukkig is “Natty” altijd omringd door vrienden die van haar houden om wie ze is.

“Ik voel me niet anders dan wie dan ook, en ik heb veel vrienden op school”, zei Supatra toen ze door het Guiness Book of World Records werd erkend als de meest harige tiener ter wereld in 2010.

De 17-jarige “Natty” heeft al haar dikke gezichtsharen afgeschoren nadat ze de liefde van haar leven had leren kennen. Haar boodschap voor iedereen over jezelf liefhebben voor wie je bent is zeker het delen waard!

Een ongewone afwijking zorgt ervoor dat Supatra ‘Natty’ Sasuphan uit Thailand dik haar over haar hele lichaam heeft. In 2010 ontving ze de titel ‘harigste tiener ter wereld’, toen foto’s van haar werden opgemerkt door The Guiness Book of World Records.

Ze zei toen: “Harig zijn maakt me speciaal.”

Natty lijdt aan het zeldzame – en onbehandelbare – ziekte Ambras-syndroom, meldt The Daily Mail.

Het meisje is slechts een van de 50 bekende gevallen van het Ambras-syndroom. De ziekte wordt veroorzaakt door een onjuist chromosoom en is al bekend sinds de middeleeuwen. Voordat mensen de ziekte begrepen, werden patiënten ‘weerwolven’ genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *